Komedia “Tre Dhëndurët” premirë më 20 Tetor!

Teatri Metropol fton publikun shqiptar në komedinë brilante “Tre dhëndurët” nga autori Dionis Bubani, me regji të Sonila Kapidanit. Interpretojnë aktorët Gëzim Rudi, Pjerin Vlashi, Elona Hyseni, Aleksandër Kondi, Shkëlzen Berisha, Roerd Toçe, Margent Caushi, dhe me pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të … Continue reading Komedia “Tre Dhëndurët” premirë më 20 Tetor!

Tragjikomedia “Familja TOT”, Premiere 21 tetor 2016!

Për herë të parë  në Teatrin Kombëtar, erdhi mbrëmë  me duartrokitjet e shumta të publikut  shqiptar tragjikomedia “Familja Tot” nga Orkeny Istvan. Regjisore: Andia Xhunga. Kjo  veper do vihet ne skene per rreth 13 here ne Teatrin Kombetar: 21,22,23, 26, 27, 28, 29,30 Tetor, … Continue reading Tragjikomedia “Familja TOT”, Premiere 21 tetor 2016!

“Familja Tot” vjen nga 21 Tetori në Teatrin kombëtar!

Për herë të parë shfaqet “Familja Tot” e hungarezit  Orkeney Istvan me Rregji të Andia Xhungës! “Në veprën “Familja Tot” ngjarjet zhvillohen në një qytezë. Pjesa ka të bëjë me nënshtrimin e njeriut ndaj pushtetit, që njerëz të ndryshëm nënshtrohen në … Continue reading “Familja Tot” vjen nga 21 Tetori në Teatrin kombëtar!