Fatos Lubonja dhe “Artisti i angazhuar” në Sallën Black Box të Universitetit të Arteve!

Dekanati i Fakultetit të Arteve të Bukura organizon takim me studentët : “Artisti i Angazhuar” me publicistin dhe shkrimtarin e njohur Fatos Lubonja. Dita e hënë 13 Mars 2017 ora 11:00 Programi Fjala e hapjes nga Dekanit Z.Adrian Isufi. Bashkëbisedim … Continue reading Fatos Lubonja dhe “Artisti i angazhuar” në Sallën Black Box të Universitetit të Arteve!

Festivali i Këngës në RTSH,risite e perzgjedhjes se kengetareve pjesemarres e formula e rikthyer e televotimit nga publikut!

​Në edicionin e 55 -të Festivali të Këngës në Radio-Televizionin Shqiptar do të jenë 24 emra të këngëtarëve pjesëmarrës të aktivitetit më të rëndësishëm të këngës shqiptare. Mes tyre do të dalë fituesi që do të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin … Continue reading Festivali i Këngës në RTSH,risite e perzgjedhjes se kengetareve pjesemarres e formula e rikthyer e televotimit nga publikut!