Ermonela Jaho debuton me rolin e Antonias në Paris!

Diva e muzikës klasike do të debutojë, javën e ardhshme, më 3 nëntor, në Operën Nacionale të Parisit. Me këtë shfaqje, ajo do t’i ketë gjithsej nëntë paraqitje para publikut francez, gjatë muajit nëntor. Artistja e muzikës lirike do të luaj në rolin e Antonias në operën fantastike “Les Contes D’Hoffmann” të Jacques Offenbach bazuar në libretin e Jules Barbier të bazuar në tri tregimet e shkurtëra të Hoffmann. Opera e vitit 1881 përmban një prolog, tri akte dhe një epilog. Ajo vjen me regji të Robert Carsen, ndërsa do të shoqërohet nga Orkestra e Korit të Operës Kombëtare të … Continue reading Ermonela Jaho debuton me rolin e Antonias në Paris!