“Familja Tot” vjen nga 21 Tetori në Teatrin kombëtar!

Për herë të parë shfaqet “Familja Tot” e hungarezit  Orkeney Istvan me Rregji të Andia Xhungës! “Në veprën “Familja Tot” ngjarjet zhvillohen në një qytezë. Pjesa ka të bëjë me nënshtrimin e njeriut ndaj pushtetit, që njerëz të ndryshëm nënshtrohen në … Continue reading “Familja Tot” vjen nga 21 Tetori në Teatrin kombëtar!

Ekspozita e piktoreve durresake vjen në Galerine e Beratit Eduart Lear

Piktorja Shpresa Milaqi Bajko dhe Piktori Ilir Dosari hapin ekspoziten e tyre te perbashket Ekspozita e perbashket e dy piktoreve durresake u inagurua diten enjte me 6 Tetor 2016 me mbeshtetjen e Bashkise Berat dhe te Galerise se Arteve Berat. … Continue reading Ekspozita e piktoreve durresake vjen në Galerine e Beratit Eduart Lear