“World”,Shqipëria prezanton sot këngën përfaqësuese në Festivalin Europian!

Prej rreth dy muaj stafi i Këngës fituese “Botë” në Festivalin e 55 të Këngës në RTSH punuan me intensitet per ta realizuar me sukses këngën në versionin e pershtatur për Eurovision 2017 e cila mbahet në Kiev të Ukrainës.

Kënga “World” vjen  me versionin final duke patur ndryshime si në miximin të muzikës dhe në conceptin e versionit videoklip.

Eshtë punuar në studio Shqipëri dhe Itali me kompozitorë, kantautorë më të mirë,si Shpëtim Saraçi, Marco Borsati,Andrea Camilletti dhe Celso Valli.

Kënga prezantohet sonte në Edicionin e lajmeve të RTSH në ora 20:00

©®ArtMagazine Albania 2017

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s