Fatos Lubonja dhe “Artisti i angazhuar” në Sallën Black Box të Universitetit të Arteve!

Dekanati i Fakultetit të Arteve të Bukura organizon takim me studentët : “Artisti i Angazhuar” me publicistin dhe shkrimtarin e njohur Fatos Lubonja.

Dita e hënë 13 Mars 2017 ora 11:00

Programi

Fjala e hapjes nga Dekanit Z.Adrian Isufi.

Bashkëbisedim me Fatos Lubonja

Pyeta nga Salla 

Dekanati i FAB
 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s