Prezantohen 21 fotografë në “Ditën e fotografisë” në Pogradec!

Ditën e shtunë më datë 29 Tetor në Pogradec do të prezantohet edicioni i dytë i ekspozitës “Ditët e fotografisë”, që është si rezultat i një kolonie të fotografëve dhe do të prezantohen fotografitë e 21 fotografëve.

Adnan Beci, Ahmet Axhushi, Albes Fusha, Alqi Golloshi, Arben Celi, Ardian Fezollari, Armando Babani, Berti Skenderasi, Dashmir Izairi, Eduina Jaupi, Edvin Celo, Fahredin Spahija, Feliks Bilani, Igli Martini Kocibelli, Leon Cika, Olsi Qazimi, Orjeta Myzeqari, Osman Demiri, Rozafa Shpuza, Shpend Bencu e Vasil Qerimi janë pjesëmarrësit e kësaj kolonie. Kjo ekspozitë që ka një përfshirje mbarëkombëtare, për kurator ka Ardian Fezollarin.

340x255_20161026131019688600

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s