Komedia “Tre Dhëndurët” premirë më 20 Tetor!

Teatri Metropol fton publikun shqiptar në komedinë brilante “Tre dhëndurët” nga autori Dionis Bubani, me regji të Sonila Kapidanit. Interpretojnë aktorët Gëzim Rudi, Pjerin Vlashi, Elona Hyseni, Aleksandër Kondi, Shkëlzen Berisha, Roerd Toçe, Margent Caushi, dhe me pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të aktores HAJRIE RONDO.

Në datat 20, 21, 22, 23 tetor, ora 19:00

340x255_dyrt

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s