“Familja Tot” vjen nga 21 Tetori në Teatrin kombëtar!

Për herë të parë shfaqet “Familja Tot” e hungarezit  Orkeney Istvan me Rregji të Andia Xhungës!

“Në veprën “Familja Tot” ngjarjet zhvillohen në një qytezë. Pjesa ka të bëjë me nënshtrimin e njeriut ndaj pushtetit, që njerëz të ndryshëm nënshtrohen në mënyra të ndryshme për qëllime dhe interesa të ndryshme, dikush bën më pak, dikush bën më shumë rezistencë.

“Familja Tot” nje veper nga hungarezi Orkeney Istvan me aktorë të njohur të skenës si: Bujar Asqeriu, Olta Daku, Ndricim Xhepa, Indrit Çobani, Adelina Muça, Sokol Angjeli, Suela Konjari, Vangjel Toce, Xhevahir Zeneli. Regjisore: Andia Xhunga. Skenografia: Genc Shkodrani. Kostumet: Berina Kokona. Ky është një projekt i mbështetur nga Ministria e Kulturës.#ejaneteater

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s