Ekspozita e piktoreve durresake vjen në Galerine e Beratit Eduart Lear

Piktorja Shpresa Milaqi Bajko dhe Piktori Ilir Dosari hapin ekspoziten e tyre te perbashket

Ekspozita e perbashket e dy piktoreve durresake u inagurua diten enjte me 6 Tetor 2016 me mbeshtetjen e Bashkise Berat dhe te Galerise se Arteve Berat.

Punimet e tyre vijne per here te pare jashte qytetit bregdetar per te sjelle veprat sa me prane publikut ne qytetet e tjera te vendit.

Kjo ekspozite do jete e hapur per publikun per rreth 2 jave.Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s