Expo Photo by Ina Shkëmbi “Sens2al”

Expozita Fotografike e Artistes Ina Shkembi  për gjatë diteve te fundit  të shtatorit per te gjithë publikun expon e saj me titull “Sens2al” @ Hostel Destil!

Ekspozita vjen si një projekt tërësisht vetjak i artistes së re Ina Shkëmbi. Duke qenë se ekspozita nuk ka kurator të vecantë, ky rol luhet nga vet fotografja. Në këtë mënyrë, i gjithë procesi artistik—nga konceptimi, te realizimi i fotografive e deri në shfaqjen e tyre në ekspozitë—i ngjan një hulumtimi shkencor apo një pune kërkimore.
Përpos metodologjisë së së ndjekur apo praktikave fotografike të përdorura, ajo çka do të ishte me më shumë interes në këtë ekspozitë, është prania e (idesë së) fytyrës në realizimin e portretit.

Expozita e fotografike dhe Artistja Ina shkembi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s