Ekspozita “Demigods Incolours, 1-2 tetor tek Tulla Center

Si aktivitetin e saj te pare per sezonin 2016-2017 Qendra Kulturore Tulla paraqet ekspoziten: DemiGods in Colours nga kolektivi artistik The Weird, aktivitet i cili do te zhvillohet ne kuader te Tetorit Gjerman.
DEMIGODS IN COLORS.

The Weird është një kolektiv artistik i përbërë nga 10 anëtar nga Gjermania dhe Austria. E përbashkëta e të gjithë pjestarëve janë rrënjët e tyre në kulturën e graffiti dhe pasioni i tyre për tu shprehur në mënyrë figurative. Ndër vite teknikat personale të punës janë zhvendosur nga graffiti klasik në pop surrealizëm, një nën zhanër i artit urban. Edhe pse të gjithë pjestarët punojnë me mediume të ndryshme, pikturimi i muraleve është epiqendra e punës së dalluar të The Weird. Brenda kornizës së aktiviteteve të Tetorit Gjerman tre nga artistët e kolektivit; HRVB, VIDAM dhe CONE do të paraqesin punët e tyre më të fundit dhe disa ndërhyrje në lagjen ku ndodhet Tulla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s